Aflyst – Sued, Bévort, Ankarfeldt, Bisgaard

Tangoarrangement

Medvirkende
Martin Sued
bandoneon
Pernille Bévort
saxofon
Morten Ankarfeldt
kontrabas
Ulrik Bisgaard
trommer
Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.
05-09-2020, kl. 20:00

Koncerten er desværre aflyst, da en af musikerne kan ikke rejse ud af sit opholdsland.

OBS: Billetter kun i forsalg på www.Jazz6000.dk
Begrænset antal billetter grundet Coronasituationen.

I samarbejde med den lokale tangoforening La Luna inviterer Jazz6000 på en musikalsk lystvandring gennem argentinsk folklore, tango nuevo og nordisk jazz. Vi kommer til at høre moderne kompositionsmusik inspireret såvel af tango som af klange og rytmer fra jazz og rock.  Koncerten byder først og fremmest på mulighed for lytte, mens eventyrlystne tangodansere må holde sig i skindet, så længe der er coronavirus i luften. 
Bandets midtpunkt er den aldeles virtuose bandoneonspiller Martin Sued, der regnes for en af Buenos Aires bedste på sit harmonikainstrument, som han bestrider med stor fantasi, teknisk overskud og fængende dynamik. Martin får med- og modspil af Pernille Bévort, Morten Ankarfeldt og Ulrik Bisgaard – musikere der alle bevæger sig hjemmevant i feltet mellem verdensmusik og jazz.  

Koncerten præsenterer musik af Martin Sued og Pernille Bévort, musik der favner traditionen fra tangolegenderne Astor Piazzolla og Dino Saluzzi, og samtidigt afsøger nye musikalske horisonter.  Gå ikke glip af denne koncert hvor du kan drømme dig væk til fjerne og mere eksotiske himmelstrøg og lade dig forføre af smægtende latinrytmer.

Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.

Jazzklub i Kolding