Tangoaften: Sued, Tjalve, Jefsen, Bisgaard Quarteto + Milonga

En aften med jazz, argentinsk folklore og tango: Kom og dans med

Medvirkende
Martin Sued
bandoneon
Esben Tjalve
piano
Jens Jefsen
kontrabas
Ulrik Bisgaard
trommer
Jens Christian Ravn
DJ under Milonga
22-04-2022, kl. 20:00

Medlemmer af tangoklubber får samme rabat til dette arrangement som medlemmer af jazzklubber. Det er muligt at vælge rabat ved køb af almindelig billet..

I samarbejde med den lokale tangoforening La Luna inviterer Jazz6000 dig med til en aften helt i tangoens tegn. Klokken 19.00 står tangoforeningen for en tangointroduktion for alle os, der ikke mestrer tangoen, men godt kunne tænke sig at give det et lille forsigtigt forsøg. Klokken 20.00 går orkesteret på scenen og tager os med på en musikalsk lystvandring gennem argentinsk folklore, sydamerikanske rytmer og moderne jazz. Repertoiret er primærtpå billetkøb som ikke medlem original musik af Martin Sued, der er inspireret af argentinsk zamba og chacarera samt Uruguays candombe. Derudover byder koncerten på musik af bl.a. tangomesteren Astor Piazzolla. Der er mulighed for at danse under hele koncerten. Efter koncerten vil der være milonga med DJ Jens Christian Ravn, der med en perlerække af tangoens mest populære numre nok skal få gang i dansegulvet.

Til koncerten har Jazz6000 fløjet Martin Sued ind fra Portugal. Han er en kraftfuld og virtuos bandoneonspiller, der spiller med stor fantasi, teknisk overskud og fængende dynamik. Han er godt på vej til at blive en af de helt store internationale tangomusikere. På Godset får Martin Sued kvalificeret med- og modspil af et velspillende hold bestående af pianisten Esben Tjalve, bassisten Jens Jefsen og trommeslageren Ulrik Bisgaard – tre jazzprofiler, der alle bevæger sig hjemmevant i feltet mellem verdensmusik og jazz.

Lyt til Martin Sueds musik her:

Pris - medlem: 100
Pris - under 25 år eller studiekort: 50
Pris - ikke medlem: 150

Jazzklub i Kolding