Svaneborg Kardyb feat. Jakob Sørensen – Jazz i skovens dybe, stille ro

Medvirkende
Nikolaj Svaneborg
Würlitzer, synthesizer og klaver - DK
Jonas Kardyb
trommer og percussion - DK
Jakob Sørensen
trompet - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.
12-08-2022, kl. 19:00

Forestil dig lige dette drømmescenarie: Midt ude i Marielundskoven sidder den anmelderroste og prisvindende duo Svaneborg Kardyb og spiller jazz af den slags, kun de fineste drømme er lavet af. De har spillet de allerfineste steder både herhjemme og i udlandet, men næppe et smukkere sted end dette. Det kan næsten ikke være mere perfekt, for Svaneborg Kardybs seneste album med titlen ”Haven” er netop en hyldest til naturen. De to musikere har siden deres debutalbum ”Knob”, der udløste et hav af priser, fx Årets nye Talent og Årets Danske Komponist ved DMA Jazz i 2019, haft en karriere, som de fleste musikere kun kan drømme om. Gaffa skrev om duoens seneste album: ”Musikken er et afslappet helle. Et mærkbart nærvær. En umiddelbar glæde. Fremelsket på keys og trommer med udsøgt, teknisk snilde. Men helt blottet for show off. Er bare enkel, autentisk, uskyldsren. Som ro i hverdagens støj, langsomhed i hverdagens travlhed.” Hos Jazznyt skrev anmelderen: ”Det er musik der skal krammes og holdes om. De gør det igen, den vidunderskønne duo.”

Tager du med Jazz6000 ud i skovens dybe, stille ro, venter der dig musikalsk perfektion mellem to sublime musikere, der ligesom på deres seneste anmelderroste album, er i selskab med den prisvindende trompetist Jakob Sørensen. Ud over at samarbejde med Svaneborg Kardyb er han pladeaktuel med sit orkester Bagland og derudover en fast del af Aarhus Jazz Orchestra. De tre drømmemusikere vil helt sikkert få både skovens dyr, fugle og dig til at falde på halen og helt ned i tempo.

Svaneborg Kardybs musik er i familie med den, man kender fra orkestre som Hvalfugl og Bremer/McCoy, som er de to orkestre, som Jazz6000 præsenterede i Marielundskoven i 2021.

Smuglyt her:

Nummeret ”Haven” fra albummet ”Haven”: https://www.youtube.com/watch?v=MMBOVpbz1sc

Nummeret Havn fra albummet ”Haven”: https://www.youtube.com/watch?v=k07coW7sfIQ

Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.

Jazzklub i Kolding