Unlock Music Kolding 2021

Fire udendørs Corona-koncerter rundt om Slotssøen i Kolding

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
24-05-2021, kl. 13:00

Sted: Rundt om Slotssøen i Kolding
Mødested: Søterrassen, hjørnet af Slotssøvejen og Fredericiagade i Kolding.
Kom og vær med til at fejre, at der nu igen åbnes for den levende musik.

På en musikalsk vandretur rundt om Slotssøen kan du i pinsen opleve fire jazzkoncerter à 20 minutter for et begrænset antal publikummer, under helt Corona-sikre forhold.

Lad dig rive med af sprudlende og stille, akustiske og elektroniske, melodiske og improviserede koncerter med og uden vokal; alle i smukt samspil med naturen.
Udgangspunktet er jazz og dens beslægtede genrer, men alt kan ske denne eftermiddag under solen, hvor du og din publikumsgruppe får en intim koncertoplevelse ved hvert stop på turen. Vi ses til en naturskøn lydoplevelse på gå-ben i området omkring Koldinghus og Slotssøen.

Vi mødes ved Søterrassen, hvor vi kontrollerer billet og Corona-pas. Derefter opdeles publikum i fire grupper, som med hver sin guide bevæger sig rundt mellem de fire koncertsteder. Husk godt fodtøj og tøj, der passer til vejrforholdene. Der vil ikke være salg af forplejning, så tag selv med i rygsækken.

Dagen er arrangeret i fællesskab mellem Kolding Jazzklub, Jazz6000, JazzHouse Kolding og Jazz I Trekanten. Hver arrangører har valgt en koncert som repræsentant for netop den type jazz de står for. Du får derfor et godt indtryk af jazzens mangfoldigheden og en introduktion til de mange forskellige muligheder for at opleve live-jazz i Kolding året rundt.

PROGRAM
Sinne Eeg & Thomas Fonnesbæk Duo:
I et unikt samarbejde optræder Sinne Eeg og Thomas Fonnesbæk i en musikalsk sammensætning bestående af kontrabas og sang. Det bliver sprødt og blødt, så englene synger, og der venter publikum en stor og overraskende koncertoplevelse, når duoen går på scenen. Den utraditionelle sammensætning skaber luft i musikken og giver dermed spillerum for begge musikeres store kreativitet og spontanitet.

Line up: Sinne Eeg (vokal), Thomas Fonnesbæk(kontrabas)
Arrangeret af Jazz6000.

Buffetten Jazz & Blues Band:
Som band er musikerne i 2021 nye på den danske jazzscene, men musikerne er alle særdeles erfarne og har spillet i jazzklubber og på festivaler over hele Danmark.

Med udgangspunkt i de største klassikere indenfor den traditionelle jazz, New Orleans jazzen og kendte bluesnumre spiller bandet et repertoire, som får foden til at vippe og humøret til at stige. Go’ jazz og blues der swinger..!

Line up: Søren Peter Frøsig (trompet/sang), Brian Svendsen (klarinet, saxofon og sang), Steffan Grarup Jensen (klaver), Mads M. Jacobsen (trommer) og Gavin Rutherford (bas).
Arrangeret af Kolding Jazzklub.

Niclas Knudsen Trio feat. Anders Christensen og Mikkel Hess.

Denne nye trio tager udgangspunkt i jazzen, men bevæger sig nordpå i sin søgen efter nye musikalske jagtmarker. Undervejs dukker reminiscenser af gamle folkeviser, hymner og ballader op og leder musikken hen til noget man kunne kalde den nordiske blues.

Historier om fortidens trængsler, længsler og glæder blander sig med jazzens frie toner og en på en gang ny og meget gammel musik søger ud i rummet.

Line up: Niclas Knudsen (guitar), Anders AC Christensen (bas), Mikkel Hess (trommer).
Arrangeret af Jazz I Trekanten.

AySay – New Nordic Etno kvartet.
AySay lyder som det nye Norden med al sin mangfoldighed og kulturelle rigdom, hvor der synges på dansk, tyrkisk og kurdisk i en anatolsk psykedelisk fest med nordiske melodier og danske pop-arrangementer. Både sårbart og stærkt, men ofte også charmerende og opløftende, skaber AySay et pusterum, men også en festlig protest i opgør med en verden, der alt for ofte insisterer på snæversyn og fastlåste rammer.

Line up:  Luna Bülow Ersahin (sang, saz), Aske Døssing Bendixen (percussion), Carl West Hosbond (guitar), Jens Mikkel Madsen (bas)
Arrangeret af JazzHouse Kolding.

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding