Benjamin Koppel Quartet & Jazz Galla celebrating Stevie Wonder

Sommerjazzfest på Godset

Medvirkende
Patrick Dorgan
vokal
Marcel Gbekle
vokal
Benjamin Koppel
saxofon
Jesper Bodilsen
bas
Søren Bebe
elklaver
Zoltan Csörsz
trommer
Pris & Billet
Pris - medlem: 150 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 75 kr.
Pris - ikke medlem: 225 kr.
25-08-2023, kl. 18:00

(Se priser nederst på siden).

Benjamin Koppel Quartet  

Program:

Kl. 18.00 Benjamin Koppel Quartet 

Kl. 19.00 Fællesspisning mens Dr. DJungle vender stærkt krydrede plader på vinylgrillen. Bemærk at mad skal forudbestilles sammen med billetkøb. Se nedenfor.

Kl. 20.00 Jazz Galla celebrating Stevie Wonder feat. Patrick Dorgan og Marcel Gbekle

Kl. 21.00 Hot Jazz- og danselounge ved Dr. DJungle

Bemærk: Hvis jazzguderne mod forventning lover regn i stride strømme, rykker hele eller dele af arrangementet indenfor på Godset.

Benjamin Koppel Quartet  

Komponist og stjernesaxofonist Benjamin Koppel har samlet nogle af de mest toneangivne danske jazzmusikere. De indleder aftenen med en koncert, der helt sikkert bliver en sand nydelsesoplevelse. De fire musikere er nemlig alle ypperlige fortolkere af den nordiske jazztradition og udgør sammen en toptunet og forrygende jazzkvartet, der med den særlige nordiske tone som omdrejningspunkt vil skabe en sanselig og lyrisk koncert, der vækker minder om skønne sommerdage.  

Hyggepause med Dr. DJungle og mulighed for spisning

Det bliver forrygende funky og soulpower, når den lokale pladesmed Christian Winther fra Jungle Records alias Dr. DJungle vender sine hotteste plader under aftenens fællesspisning og sørger for, at vi alle kommer i jazzfeststemning inden aftens hovedkoncert, der hylder soulkongen Stevie Wonder. Husk: Sommeranretning skal tilkøbes samtidig med billetkøb.

Jazz Galla celebrating the Wonder-kind Stevie Wonder 

Jazz Galla har siden 2013 taget nogle af de allerstørste kunstneres musik under kærlig behandling, fx Aretha Franklin, Frank Sinatra og David Bowie. Nu er turen endelig kommet til Stevie Wonder. For hvis man holder fest og vil være helt sikker på et tætpakket dansegulv, er det altid en god ide at spille noget med lige netop souljazzens Wonder-kind. Det gør vi derfor under aftenens anden koncert, som er én lang hyldestkoncert til soulkongen over dem alle. Her vil Jazz Galla med de forrygende vokalister Patrick Dorgan og Marcel Gbekle i front tage publikum med på en musikalsk tur rundt i Stevie Wonders imponerende sangskat, der tæller udødelige klassikere som Superstition, Isn’t she lovely og I Wish. På scenen får solisterne musikalsk opbakning af saxofonist og kapelmester Benjamin Koppel, der står i spidsen for et hold af fremragende og internationalt anerkendte top-jazzmusikere: stjernepianisten Søren Bebe, superbassisten Jesper Bodilsen og trommetroldmanden Zoltan Csörsz. 

Billetter kan købes i forsalg på www.jazz6000.
Her kan du også tilkøbe buffet (almindelig eller vegetar) til 195 kr. Bemærk at den SKAL bestilles forud (samtidig med billetkøb) og
senest torsdag d. 24. august kl. 08.00.
Drikkevarer bestilles ikke, men købes på koncertaftenen på Godset.

Læs mere her:

Benjamin Koppel: https://benjaminkoppel.com/

Marcel Gbekle: https://www.youtube.com/watch?v=OhpVW8wzlIA

Patrick Dorgan: https://www.youtube.com/channel/UC8KvkvTlBJInLuMoQr7x3sg

Lyt til Jazz Galla her: https://www.facebook.com/watch/?v=2793546854307822

Pris & Billet
Pris - medlem: 150 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 75 kr.
Pris - ikke medlem: 225 kr.

Jazzklub i Kolding