DR Big Band Julekoncert

Merry Christmas, Baby

Medvirkende
Miriam Mandipira
solist
Bobo Moreno
solist
DR Big Band
11-12-2020, kl. 20:00

Da vi pga. Covid-19 kun kan lukke ca. 120 publikummer ind på Godset ad gangen med de nuværende retningslinier, har vi – sammen med bigbandet – aftalt at flytte koncerten til Comwell.

Billetter sælges kun i forsalg på www.Jazz6000.dk . Dørene åbnes kl.19.00

Inden koncerten er der mulighed for at indtage en juleshowmenu på Comwell til 225 kr. pr. person.
Ring til resturanten på tlf. 2724 2795 eller reserver bord her:

DR Big Band og Jazz6000 byder igen i år på jazzet julestemning sammen med to af landets bedste sangere: bluesdronningen Miriam Mandipira og supercrooneren Bobo Moreno. 
 
Misteltenen er strategisk placeret, og julebarometeret går helt i rødt, når DR Big Band inviterer til årets julekoncert – fyldt med blues, inderlig julesoul og råswingende klassikere. Selv de mest frosne julehjerter vil med garanti tø op, for stemningen bliver steghed, når DR Big Band blænder op for deres verdensberømte bigband-lyd og iørefaldende soloer fra bandets knivskarpe musikere.

 

Supercrooneren Bobo Moreno er kendt for sin inciterende stemme, der emmer af blues og soul og har en imponerende spændvidde – og så har han evnen til at indfange publikum med sin smittende begejstring for musikken. Han får selskab på scenen af bluesdronningen Miriam Mandipira, som næsten har taget patent på den danske blues-, jazz- og soulscene. Hun har været med på DR Big Bands Merry Christmas-turné før, og det bliver først rigtig jul, når Miriam synger Merry Christmas, Baby!

 

DR Big Band er, med sine skarpe jazzmusikere, kendt for at levere den ægte, amerikanske bigband-lyd med et særligt nordisk twist. Bandet har været et fyrtårn på den internationale jazzscene siden 1964 med ikoniske orkesterledere som Thad Jones, Bob Brookmeyer og Jim McNeely. Mere end 80 albumindspilninger med stjerner som Miles Davis, Stan Getz, Eliane Elias og Joe Henderson vidner om et bigband, der gennem alle årene har formået at skabe originalt indhold på internationalt niveau. Bandet har vundet flere prestigefyldte priser og nomineringer, blandt andet den amerikanske GRAMMY®, og optræder stadig med jazzens største navne, samtidig med at de introducerer unge, danske talenter og igangsætter nye, spændende samarbejder på tværs af genrer. 

Gå ikke glip af dette brag af en julekoncert hvor julestemningen er garanteret på forhånd.

Pris - medlem: 200
Pris - under 25 år eller studiekort: 100
Pris - ikke medlem: 300

Jazzklub i Kolding