Ginman.Blachman.Dahl

Medvirkende
Lennart Ginman
kontrabas - DK
Thomas Blachman
trommer - DK
Carsten Dahl
piano - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 150 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 75 kr.
Pris - ikke medlem: 225 kr.
21-05-2021, kl. 20:00

BEMÆRK: Der kan kun købes billet til denne koncert i forsalg.
På grund af gældende afstandsrestriktioner som følge af COVID19 er der et begrænset antal billetter til salg. Koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes for publikum kl. 19.30

Er du medlem af Jazz6000, har du mulighed for at deltage i et mindre Questions & Answers-arrangement, hvor musikerne vil tage os med bag scenen og give os et kig ind i maskinrummet og fortælle lidt om deres venskab og musikalske samarbejde. 

Medlemsarrangementet starter kl. 19.00 og foregår i salen. Jazz6000 er vært ved en lille forfriskning. 

Du kan godt begynde at glæde dig til at GinmanBlachmanDahl går på scenen på Godset, for uanset om det er herhjemme eller i udlandet, beviser trioen, at de er i en kategori for sig. Hver for sig er de tre jazzmusikere instrumentalister, og sammen er de ganske enkelt et af Danmarks fremmeste bud på en moderne jazztrio. Berlingske kvitterede fx med sjældne seks stjerner og ordene ”Lennart Ginman, Thomas Blachman og Carsten Dahl viste, hvad sublim triokunst er for en størrelse – efter en koncert med trioen i DR Koncerthuset i 2018. I Politiken skrev de.”Det er i sig selv en begivenhed, når de giver en koncert. Det er nemlig stort set altid – i alle fald de gange jeg har haft fornøjelsen af gruppen – en vederkvægende fornøjelse, hvor man oplever tre superskarpe, vanvittigt veloplagte og ekstremt passionerede jazzmusikere med masser af erfaring fortolke legendariske stykker fra jazzens sangbog”.

I 2004 udkom trioen med debutalbummet Ginman/Blachman/Dahl! og nu, 16 år senere, har de netop udgivet deres andet album med titlenThe Velvet Blues. Albummet hylder de store jazzklassikere, men indeholder også trioens egne kompositioner. Albummet tager udgangspunkt i det åbne musikalske univers med plads til både improvisationens magi og jazzens klassiske melankoli. Anmelderne og jazzelskere er vilde med albummet, som straks efter udgivelsen røg ind på førstepladsen på jazzspillelisten hos ITunes.

Thomas Blachman er landskendt som dommer i X-Factor- programmerne. Der er dog nok færre, der ved, at han igennem mange år også har været professionel trommeslager og producer for både Kasper Winding og Caroline Henderson. Han er bl.a. kendt som trommeslager i jazzgruppen Page One. Carsten Dahl anses i dag for at være en af de mest innovative og improviserende danske musikere og pianister. Han har medvirket på mere end 300 CD’er, vundet utallige priser, heriblandt Ben Webster Prisen og flere Danish Music Awards samt modtaget en strøm af lovord fra anmeldere verden over. Bassisten Lennart Ginman har gennem sin karriere spillet med kunstnere som Dicte, Niels Skousen og Nikolaj Nørlund. Derudover har han været producer for både færøske Eivør, Steen Jørgensen og Jimmy Jørgensen. Han er også kendt som kurator af Summer Sessions på Vallekilde Højskole igennem mere end ti år og som tidligere musikchef i Copenhagen Jazzhouse.

De tre gamle venner, som har spillet sammen i snart 20 år, er mesterligt dygtige, vidende, vidtfavnende og virtuose – glæd dig til en ekstraordinær storslået oplevelse på Godset

Pris & Billet
Pris - medlem: 150 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 75 kr.
Pris - ikke medlem: 225 kr.

Jazzklub i Kolding