DR Big Band Julekoncert

Merry Christmas, Baby

Medvirkende
DR Big Band
null
Szhirley
vokal
Bobo Moreno
vokal
Pris & Billet
Pris - medlem: 160 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 80 kr.
Pris - ikke medlem: 240 kr.
07-12-2018, kl. 20:00

DR Big Band har efterhånden gæstet Kolding så mange gange med deres julekoncert, at det nærmest ikke bliver rigtig jul uden. Igen i år inviterer Jazz6000 og DR Big Band til en råswingende julekoncert i selskab med nogle af landets bedste vokalister: R&B-dronningen Szhirley og bigband-specialisten Bobo Moreno. Den storcharmerende Jacob Tychsen kendt fra Badehotellet og Rejseholdet er med som aftenens vært. De leverer som altid en inderlig jule-soul og swingende koncert med alle de kendte juleklassikere. Koncerten byder på masser af hvid jul, bjældeklang og frosne julehjerter, som dog helt sikkert smelter, når DR Big Band og de to vokalister får taget til at lette på Godset. Efter koncerten er der jule-jam med DR Big Band. Merry Christmas, Baby!

Jazz6000 har fået nyt billet- og medlemssystem.
Allerede medlem: Du skal forny dit medlemsskab for at forudkøbe billet. Gå ind på køb medlemsbillet herunder.  Her kan du forny dit medlemsskab som løber et år fra bestilling.
Fremover skal du bruge dit nye medlemslogin for at forudkøbe billet.
Ungerabat: Hvis du gerne vil forudbestille billet med ungerabatten for studerende og unge under 25 år, skal du melde dig ind i Jazz6000.
Du kan købe billet med ungerabat i døren uden at melde dig ind, forudsat at der er flere billetter til salg.

Læs mere om vores nye billesystem og hvad det betyder for dig

Pris & Billet
Pris - medlem: 160 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 80 kr.
Pris - ikke medlem: 240 kr.

Jazzklub i Kolding