Offpiste Gurus

Medvirkende
Trinelise Væring
vokal, banjo - DK
Fredrik Lundin
sax, fløjte, piano, kor - DK
Thomas Vang
bas, bas-rhodes, violin - DK
Jeppe Gram
trommer, piano, xylofon, kor - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
10-02-2016, kl. 20:00

Sanger, komponist og tekstforfatter Trinelise Væring arbejder i grænselandet mellem rock, jazz og indiepop. Hun er en markant og særegen sangskriver på den skandinaviske scene.
Hun er med dagbladet Informations rockanmelder Klaus Lynggaards ord: ”En af vore mest spændende og udfordrende kvindelige musikalske kunstnere”.
Som skiløberen, der opsøger den uberørte sne uden for pisterne, bevæger Offpiste Gurus’ musik sig også uden for og på kryds og tværs af både veloplyste pister og nedtrådte stier.
I Offpiste Gurus’ musikalske landskab mødes singer-songwriterens kærlighed til den personligt vinklede historie med en blåtonet, skandinavisk musik.
Offpiste Gurus’ 2. album “In Case of Fire”, som er produceret af Nikolaj Nørlund og udkommet på det tyske pladeselskab Enja/Yellowbird. Ud af dette musikalske topmøde er kommet en musik, hvor der er skåret helt ind til kernen i hver sang, så Værings upolerede og karismatiske stemme kan svæve over den skiftevis tørre og sumpede, mørke grund af trommer, bas og Lundins lidenskabelige saxofon.

Jazzspecial: Ældgammel, dyndtung melankoli… i spritnye, spillevende gevandter
Gaffa: Skramlende kammerrock og smukke ballader

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding