Världens Band

30-08-2018, kl. 20:00

Denne aften kolliderer jazz med verdensmusik, så det slår gnister. Det prisvindende orkester kalder selv sin musik for Transglobal Roots Fusion. Og det er ikke uden grund, for når indiske musiktraditioner tager favntag med svensk folkemusik, når skotsk musik lægger sig ud med nordafrikanske rytmer, og israelsk klezmer tager sig en svingom med marokkanske rytmer, opstår der sød musik af den absolut sprælske og farverige slags. Det 15 mand store orkester spiller med en befriende livsglæde og boltrer sig uhæmmet let på tværs af musikalske og kulturelle grænser. Der er plads til dem alle i musikerkollektivets musik, som er et eksempel på uhyre vellykket integration. For de mange verdener i musikken klæder hinanden umanerligt godt.

Jazz6000 har fået nyt billet- og medlemssystem.
Allerede medlem: Du skal forny dit medlemsskab for at forudkøbe billet. Gå ind på køb medlemsbillet herunder.  Her kan du forny dit medlemsskab som løber indtil august 2019. Du skal fremover bruge dit nye medlemslogin for at forudkøbe billet.
Ungerabat: Hvis du gerne vil forudbestille billet med ungerabatten for studerende og unge under 25 år, skal du melde dig ind i Jazz6000.
Du kan købe billet med ungerabat i døren uden at melde dig ind, forudsat at der er flere billetter til salg.

 

Læs mere om vores nye billesystem og hvad det betyder for dig

Pris - medlem: 100
Pris - under 25 år eller studiekort: 50
Pris - ikke medlem: 150

Jazzklub i Kolding