DR Big Bandet – Julekoncert

Merry Christmas, Baby

Medvirkende
Michael Carøe
Vært - DK
Miriam Mandipira
Solist - DK
Niels HP
Solist - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 160 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 80 kr.
Pris - ikke medlem: 240 kr.
02-12-2016, kl. 20:00

Igen i år byder det mageløse DR Big Band med 19 toptunede musikere, velkommen til en råswingende Jul på Godset, sammen med nogle landets dygtigste sangere og croonere.

Selvsikre Michael Carøe er værten, der med vanligt overskud og glimt i øjet guider publikum gennem koncerten – og han giver sikkert også en sang, hvis vi presser ham.
Niels HP, er kendt som en eminent og anmelderrost sanger med en stemme fuld af funk og soul.
Og så er der Miriam Mandipira, der uden problemer kunne synge det indre af København op og vælter hver en sal hun kommer i nærheden af. Hun har en stor musikalsk integritet, og når hun går på scenen, så er julestemningen så godt som hjemme.

Så er du til juleklassikere, der dufter af nelliker og gran i jazzklæder tilsat en ordentlig dosis musikalsk showmanship, må du ikke gå glip af dette års koncert.

DR Big Bandet blev etableret i 1964, på et tidspunkt hvor de københavnske jazzscener summede af liv og byen konstant fik besøg af koryfæer fra USA. Bandet, der oprindeligt hed Det Nye Radio Danse Orkester, blev i de første år dirigeret af Ib Glindemann. Men over de følgende årtier kom mange nye til – en række markante dirigenter, musikere og gæstesolister – som alle var med til at udvikle bandet til det rutinerede ensemble, hvis pladeudgivelser og koncerter blev fulgt opmærksomt over store dele af verden. Dirigenter som Thad Jones, Bob Brookmeyer og Jim McNeely og gæstesolister som Miles Davis, Stan Getz og Joe Henderson formåede – sammen med en perlerække af danske jazzmusikere – at gøre DR Big Bandet til den institution, som Ernie Wilkins kaldte “probably the best band in Europe.”

DR Big Bandet har i de senere år spillet og indspillet med f.eks. Randy Brecker, Chris Potter, Mike Stern og med musik af Ray Pitts. Bandet har også medvirket i en række shows som X-Factor, Cirkus Summarum og Juleramasjang.

Pris & Billet
Pris - medlem: 160 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 80 kr.
Pris - ikke medlem: 240 kr.

Jazzklub i Kolding