Horse Orchestra

3 X DMA-vindende præmiehingste

Medvirkende
Erik Kimestad
trompet
Ingimar Andersen
saxofon
Petter Hängsel
trombone
Kristian Tangvik
tuba
Jeppe Zeeberg
flygel
Nicolai Kaas Claesson
bas
Rune Lohse
trommer
Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.
23-09-2023, kl. 20:00

(Se priser nederst på siden).

 

Vi slipper dansk jazz’ absolut vildeste præmiehingste løs og håber, at du har mod på at hoppe i sadlen og opleve uovertruffen musikalsk genialitet, når den er allerbedst. Ikke mindre end tre DMA-priser har septetten fra Island, Sverige, Norge og Danmark vundet siden orkesterets debut i 2014. Senest vandt de i 2022 prisen for ”Bedste komponist” for albummet ”The Milkman Cometh” med begrundelsen: ”Bandets mange personligheder, med flere kompositoriske bidragydere, er bandets store force – og grunden til deres mangefacetterede udtryk. Bandet er med deres overlegne musikalitet og underspillede humor klar til at erobre verden”. For nummeret ”Montag ist villeicht der lustigste Tag” fra samme album vandt de prisen ”Årets bedste track”. Her blander de det bedste fra ABBA, Herb Albert og Mingus og viser med al tydelighed, at de er jazzpræriens sande helte, som har styr på deres musikhistorie. I deres musik møder 1920’ernes New Orleans 1960’ernes avantgardejazz tilsat beats i alle afskygninger og med afstikkere til alt fra rock til renæssancemusik. Deres vilde musikalske ridt ud over jazzstepperne har et originalt, humoristisk, post-modernistisk udtryk, som gør musikken tilgængelig – selv når de kaster sig ud i avancerede klanglige eksperimenter. De syv vilde hingste i Horse Orchestra kan som ingen andre i dansk jazz performe, så du taber både øre, mule og mund. Så hold på cowboyhat og briller og begiv dig til årets mest festlige rodeoshow. Vi glæder os vildt til at slippe dem løs på Godset.

Om orkesteret:

Horse Orchestra har udgivet fire albums: Living the Dream (2014), Four Letter Word (2016), Video EP 2018 (2018) og The Milkman Cometh (2021). Bandet har optrådt i Danmark, Norge, Island, Tyskland, England, Serbien, Korea, Hong Kong og Kina.

Alle bandets medlemmer er aktive uden for Horse Orchestra. Pianist og komponist Jeppe Zeeberg er en af den danske, eksperimentale musikscenes mest originale og kompromisløse spillere, og Erik Kimestad har opbygget et omdømme som musikalsk stjerneskud både i Norge og Danmark. Tilsammen dækker bandmedlemmerne en bred vifte af musikalske stilarter på den nordiske musikscene, fra straight jazz over electronica til avant-garde, og fælles for dem er at de alle er essentielle for den unikke stil, som udgør Horse Orchestra.

Læs mere og lyt her:

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=IF9gtOgJvi8

Hjemmeside: http://www.horseorchestra.dk/?fbclid=IwAR1VERsRDcTqqOFX0o2RQncO8IAUZ_TXl8LxxneCdJo3Bf2qB84-FhK6Jlo

Facebook: Horse Orchestra på Facebook

Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.

Jazzklub i Kolding