KARMEN x ABEKEJSER x HORNS

Medvirkende
Karmen Rõivassepp
vokal - DK
Lars Vissing
trompet - DK
Cesar Joaniquet
saxofon - DK
Michael Bladt
saxofon - DK
Jeppe Lavsen
guitar - DK
Frederik Emil Bülow
trommer - DK
Adrian Christensen
bas - DK
Jon Døssing Bendixen
keyboard - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.
03-02-2022, kl. 20:00

En sublim og legesyg jazzsanger, en svedig jazz-tronica-kvartet og tre blæsere – en ny konstellation på den danske jazzscene.

Jazzprojektet Karmen x Abekejser x Horns er et musikalsk samarbejde, som opstod i 2020 mellem sanger og komponist Karmen Rõivassepp og Jazz I Trekanten. Karmen tog imod udfordringen at komponere og arrangere musik til jazz-tronica-bandet Abekejser, styrket med tre eminente blæsere fra Aarhus Jazz Orchestra og Karmen selv som vokalist. Uropførelsen af koncerten blev en markant kunstnerisk succes og fik stor gennemslagskraft som virtuel corona-koncert. Det bliver nu muligt at opleve koncerten live på Godset, hvor musikken optages med henblik på en liveudgivelse.

Karmen Rõivassepp er en estisk jazzsanger, komponist, arrangør og bigband-dirigent, der, i løbet af sine otte år i Danmark, har etableret sig som et stærkt navn på den danske jazzscene. Hun har optrådt med bl.a. DR Big Band og Aarhus Jazz Orchestra og har modtaget flere priser. Karmen er kendt og beundret for sin instrument-agtige stemme, rene lyd, personlige stil og altid legesyge natur.

Abekejser er en firkløver fra toppen af det pulserende, århusianske musikmiljø og gruppen har sammen skabt en instrumental port til et fremmed univers. Selvom alle fire musikere har en baggrund i jazz og worldmusik, så har Abekejser for længst smidt kontrabassen på bålet sammen med de lukkede skabeloner. I stedet bygger orkesteret sin lyd på en bund af stærke beats fra en kombination af elektroniske samples og akustisk trommesæt. Ovenpå ligger en stor sound, hvor knitrende synthesizers og effektmættede guitarer står i kø for at levere episke harmonier og fængende melodier.

De tre blæsere spiller til dagligt i Aarhus Jazz Orchestra, som består af nogle af de bedste ekvilibrister på den danske jazzscene og har ry for at være et af de vigtigste bigbands i Skandinavien.

Koncerten er arrangeret af Jazz6000 i samarbejde med Jazz I Trekanten og er en del af KOLD festivalen.

Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.

Jazzklub i Kolding