Snorre Kirk Quintet

Medvirkende
Snorre Kirk
trommer - DK
Jan Harbeck
tenorsax - DK
Tobias Wiklund
trompet - SE
Magnus Hjorth
piano - DK
Lasse Mørch
bas - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
19-03-2015, kl. 20:00

Den yderst elegante, unge trommeslager Snorre Kirk, har i de seneste år været en fast gæst i de internationale jazzklubber og på festivaler, hvor han har gjort sig bemærket med nogle af de mest prominente jazzmusikere i Skandinavien, rangerende fra klassisk kammerjazz med artister som Magnus Hjorth Trio, Mads Kjølby eller Jesper Thilo, til vokaljazz med sangerinderne Sidsel Storm og Malene Mortensen, moderne jazz med violinisten Mads Tolling, traditionel jazz med Mads Mathias og Hugo Rasmussen – ja selv grænsesøgende avantgarde med trompetisten Mads la Cour er der blevet plads til.

Med sig har Snorre Kirk et stjernespækket skandinavisk hold med den fremragende tenorsaxofonist Jan Harbeck i front. Med mere end 20 udgivelser bag sig og en nyvunden Bent Jædig-pris i bagagen, tilhører Harbeck superligaen af yngre danske jazzmusikere. På trompet og piano de to suveræne svenskere Tobias Wiklund og Magnus Hjort og på bas danske Lasse Mørck.

Debutalbummet “Blues Modernism”, blev mødt med store roser fra kritikere og kåret som årets album af JazzSpecial og to nomineringer ved årets DMA-Jazz. Her trådte Snorre Kirk for alvor i karakter, som en dygtig og yderst elegant komponist og orkesterleder. Med dette albums samling af elegant afdæmpede, lyriske og cool bluesprægede numre, skulle man ikke umiddelbart tro, at det var en trommeslagers musik der er tale om – tankerne bliver snarere ledt hen mod tydelige forbilleder som Duke Ellington, Miles Davis og Charles Mingus.

Jazz6000 og Godset glæder sig til at byde indenfor til en cool aften på Godset i selskab med Snorre Kirk og hans højt priste kvintet.

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding