Sommerjazzfest: Benjamin Koppel Quartet og Jazz Galla celebrating Aretha Franklin

featuring Kaya Brüel og Marie Carmen Koppel

Medvirkende
Kaya Brüel
vokal - DK
Marie Carmen Koppel
vokal - DK
Benjamin Koppel
saxofon - DK
Søren Bebe
piano - DK
Jesper Bodilsen
kontrabas - DK
Esben Laub von Lillienskjold
trommer - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 120 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 60 kr.
Pris - ikke medlem: 180 kr.
26-08-2022, kl. 18:00

Jazz6000 og Jazz i Trekanten er igen i år gået sammen om at holde en sprudlende sommerjazzfest på Godset, hvor der venter en forrygende aften i selskab med nogle af de største navne på den danske jazzscene samt fællesspisning.

Program:
Kl. 18.00 Benjamin Koppel Quartet
Kl. 19.00 Fællesspisning hvor Dr. DJungle vender stærkt krydrede plader på vinylgrillen. Mad skal forudbestilles sammen med billet.
Kl. 20.00 Jazz Galla celebrating Aretha Franklin feat. Kaya Brüel og Marie Carmen Koppel
Kl. 21.00 Hot Jazzlounge ved Dr. DJungle

Bemærk: Hvis jazzguderne mod forventning lover regn i stride strømme, rykker hele eller dele af arrangementet indenfor på Godset.

Benjamin Koppel Quartet

Komponist og stjernesaxofonist Benjamin Koppel har samlet nogle af de mest toneangivne danske jazzmusikere. De indleder aftenen med en koncert, der helt sikkert bliver en sand nydelsesoplevelse. De fire musikere er nemlig alle ypperlige fortolkere af den nordiske jazztradition og udgør sammen en toptunet og forrygende jazzkvartet, der med den særlige nordiske tone som omdrejningspunkt vil skabe en sanselig og lyrisk koncert, der vækker minder om skønne sommerdage.

Line-up:

Benjamin Koppel på saxofon, Søren Bebe på klaver, Jesper Bodilsen på bas og Esben Laub Von Lillienskjold på trommer

Hyggepause med Dr. DJungle og mulighed for spisning

Det bliver forrygende funky, når den lokale pladesmed Christian Winther fra Jungle Records alias Dr. DJungle vender sine hotteste plader under aftenens fællespisning og sørger for, at vi alle kommer i jazzfeststemning inden aftens hovedkoncert, der hylder souldronningen Aretha Franklin.

Du kan samtidig med billetkøb købe en lækker sommeranretning til kr. 175.

Jazz Galla celebrating Aretha Franklin featuring Kaya Brüel og Marie Carmen Koppel

Hvis man holder fest og vil være helt sikker på et tætpakket dansegulv, er det altid en god ide at spille noget med Aretha Franklin. Det gør vi derfor under aftenens anden koncert, som er én lang hyldestkoncert til The Queen of Soul. Jazz Galla med de forrygende vokalister Kaya Brüel og Marie Carmen Koppel i front tager publikum med på en musikalsk og følelsesmæssig rutsjebanetur af de helt store, når de for fuld udblæsning leverer nogle af Aretha Franklins allerstørste klassikere som fx ”You make me feel like a natural woman”, ”Think”, ”Chain of Fools” og ”Respect”. Der venter således publikum en gåsehudsfremkaldende sommeraften, der emmer af både den dybeste inderlighed og en opløftende feststemning, når bandet og de to vokalister dykker ned i og fortolker den afdøde soldronnings store sangkatalog. På scenen får solisterne musikalsk opbakning af saxofonist og kappelmester Benjamin Koppel, der står i spidsen for et hold af fremragende og internationalt anerkendte top-jazzmusikere: stjernepianisten Søren Bebe på piano, superbassisten Jesper Bodilsen og trommetroldmanden Esben von Laub Lillienskold.

Jazz Galla har siden 2013 taget nogle af de allerstørste kunstneres musik under kærlig behandling, fx Stevie Wonder, Frank Sinatra og David Bowie. Nu er turen kommet til Aretha Franklin, der vel nok er den største jazzsangerinde ever. Jazz Galla celebrating Aretha Franklin vil helt sikkert sparke gang i en fest.

Du kan tilkøbe sommeranretning (almindelig eller vegetar) til 175 kr. Drikkevarer bestilles ikke, men købes på koncertaftenen på Godset. Hvis du ønsker at tilkøbe mad SKAL den bestilles samtidig med billetkøb og senest tirsdag d. 23/8 kl 23.59.

Menu:

Pris & Billet
Pris - medlem: 120 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 60 kr.
Pris - ikke medlem: 180 kr.

Jazzklub i Kolding