Swingin´ Duets – Mads Mathias præsenterer Vivian Buczek

Medvirkende
Mads Mathias
vokal - DK
Vivian Buczek
vokal - DK
Jepser Bodilsen
bas - DK
Zier Romme
piano - DK
Martin Andersen
trommer - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.
04-02-2022, kl. 20:00

De fleste musikelskere kender de klassiske duetter, som i generationer har forsødet vores kærlighed til vokaljazz: Ella og Louis, Ray Charles og Betty Carter, Tony Bennett og Lady Gaga…. – alle har de leveret ikoniske øjeblikke, som vi bliver ved med at vende tilbage til.

I Danmark er vi i de sidste år blevet forkælet af Mads Mathias og hans stilsikre bud på en crooner af i dag. Med sin personlige vokal og afvæbnende humor har han begejstret et stort publikum, der rækker langt udenfor landets grænser. Blandt mange andre har han optrådt med DR Big Band og ud over at være sanger og orkesterleder, er Mads Mathias også en særdeles habil saxofonist.

På denne turné præsenterer Mads Mathias for første gang den vidunderlige svenske sangerinde Vivian Buczek for et dansk publikum. Med sit virtuose og charmerende bud på en jazzdiva anno 2021 har Vivian taget publikum og anmeldere i broderlandet med storm – bl.a. med albummet A Woman’s Voice, hvor hun sætter focus på kvindens rejse gennem livet fra barndom over ungdom til voksenlivet og alderdommen – inspireret af store jazzsangerinder som Nina Simone, Shirley Horn og Sveriges egen Monica Zetterlund.

Sammen med en delikat swingende og lydhør rytmegruppe af højeste kaliber, vil Vivian og Mads Mathias tage egne sange og evigtgrønne evergreens under kærlig behandling.

På bas er det ingen ringere end Jesper Bodilsen, der var elev af NHØP. Foruden at turnere med egen trio, har han spillet med så prominente navne som Ed Thigpen , Brad Mehldau , Bill Frisell , Lee Konitz , Stefano Bollani  og Lionel Loueke  for blot at nævne nogle få.

Pianist Zier Romme , er et af de helt store talenter i dansk jazz. Zier er mand for at levere fornem klaverjazz og har trods sin unge alder allerede arbejdet sammen med nationale og internationale koryfæer som Alvin Queen, Rodney Green, Warren Wolf, Alex Riel, Jesper Lundgaard og Jacob Fischer.

Bag trommerne sidder Martin Andersen, hvis musikalske CV heller ikke lader noget tilbage at ønske. Ved siden af sin undervisning på konservatoriet har han også spillet med en perlerække af kendte musikere og desuden i mange år været en fast del af New Jungle Orchestra.

Publikum kan se frem til en unik koncertoplevelse i selskab med Vivian, Mads Mathias og stjernebandet – et kærligt kig tilbage til klassikerne og et bud på nutidig vokaljazz af international klasse.

Lyt til Vivian Buczek (uden Mads Mathias): https://www.youtube.com/watch?v=4yFJHQs_-xU

Og til Mads Mathias (uden Vivian Buczek): https://www.youtube.com/watch?v=67SoxjVliLg

Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.

Jazzklub i Kolding